Conditii Generale de utilizare a site-ului datahouse.ro

Datahouse.ro este un site de comert electronic pentru servicii de cloud computing, cloud hosting, inregistrari de domenii, aplicatii, servere virtuale in cloud, inregistrare domenii si servicii adiacente care poate fi accesat la adresele www.datahouse.ro si este numit pe scurt “site”. Site-ul este protejat cu certificat digital cu validare extisa (Validare domeniu si companie). Procesarea comenzilor si efectuarea platilor se face in regim securizat https prevazut cu certificat digital SSL – https://datahouse.ro. Prin utilizator se intelege orice persoana care acceseaza, indiferent de metoda, continutul, datele si aplicatiile publicate sau generate pe site. La accesarea acestui site, toti utilizatorii se obliga sa respecte conditiile pervazute in acest document. In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare, va rugam sa nu continuati accesarea site-ului.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul sa acceseze orice informatie publicata de catre Adrana International SRL pe site in scopul informarii personale, alegerii si cumpararii in cunostinta de cauza a produselor si serviciilor Adrana International SRL si obtinerii in calitate de client a asistentei si suportului tehnic necesar pentru punerea in functiune si exploatarea eficienta a produselor si serviciilor achizitionate. Utilizatorii se oblilga sa foloseasca site-ul cu buna credinta, in scopul stabilit, fara sa creeze prejudicii Adrana International SRL sau altor utilizatori.

Scopul si limitarea raspunderii

Adrana International SRL a publicat si mentine site-ul cu buna credinta in scopul popularizarii, vanzarii si exploatarii serviciilor de cloud computing si a produselor si serviciilor adiacente. Adrana International SRL depune toate diligentele pentru a oferi informatii actuale privind serviciile si produsele sale si pentru a actualiza continutul Site-ului. Cu toate acestea, Adrana International SRL nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe site in orice moment. De asemenea, Adrana International SRL nu garanteaza ca site-ul nu va conţine anumite erori, insa va incerca sa remedieze aceste erori in scurt timp pentru a permite o informare corecta a utilizatorilor. Adrana International SRL insa nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul site-ului. In cazul in care informatiile prezentate sunt totusi neclare sau incomplete, utilizatorul va colobora informatii din diferite sectiuni ale site-ului si in ultima instanta va cere informatii suplimentare de la Adrana International SRL. Adrana International SRL isi rezerva dreptul sa modifice continutul si modul de prezentare al site-ului, in orice moment, fara nici o instiintare prealabila si fara sa rapunda in vre-un fel. Adrana International SRL depune toate eforturile ca situl sa fie functional, accesibil tot timpul, sigur si fara virusi. Totusi, Adrana International SRL nu va fi tinut raspunzator pentru orice prejudiciu, daune directe sau indirecte care ar putea fi invocate de catre utilizator. Site-ul poate contine legaturi catre ale site-uri care pot sa aiba sau sa nu aiba termeni si conditii specifice. Acesarea acestor alte site-uri se va face pe raspunderea utilizatorului, Adrana International SRL nefiind raspunzatoare pentru continutul acestora.

Politica de confidentialitate

Adrana International SRL, pe scurt Adrana, in site-ul datahouse.ro de la adresa www.datahouse.ro respecta prevederile legale cu privire drepturile persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in conformitate cu urmatoarele Legi actualizate si completate cu acte normative: L677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date si L 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Clientii si potentialii clienti ai Adrana pot avea incredere deplina ca Adrana prelucreaza corect eventualele date personale colectate de la persoanele care intentioneaza sau utilizeaza serviciile Adrana.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal de catre Adrana:

1. Adrana foloseste datele cu caracter personal numai in scopul realizarii comenzii sau contractului acceptate de catre utilizator pentru furnizarea de produse si servicii de comunicare electronica sau din domenii conexe. Utilizatorul accepta prelucrarea datelor cu caracter personal in momentul salvarii formularelor de pe site care au fost completate in prealabil cu date de catre el insusi. Pentru procesarea comenzilor, contractelor, facturilor si platilor se proceseaza urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa de facturare, cod numeric personal, numar de telefon, numar de fax, numele si forma juridica in cazul persoanelor juridice, numarul de inregistrare la Registrului Comertului, Codul Fiscal, Codul Unic de Inregistrare si conturi bancare. De asemnea, in scopul functionarii eficiente si de calitate a serviciilor, de la vizitatorii site-ului datahouse.ro se pot colecta: ora de acces, durata vizitei, adresa IP, browser-ul folosit, ISP hostname. In cazul in care utilizatorul comanda prin intermediul site-ului datahouse.ro inregistrarea, rezervarea sau prelungirea unui domeniu web, va fi necesara furnizarea datelor Clientului unor terte parti cum ar fi: Internet Corporation For Assigned Names and Numbers - ICANN - pentru domenii internationale, Reteaua Nationala de Calculatoare (RNC) - pentru domenii avand extensia ".ro" sau alte organizatii specializate in acest scop. In cazul in care utilizatorul comanda prin intermediul site-ului datahouse.ro certificate digitale, Adrana va transmite datele personale ale utilizatorului, in masura in care acestea sunt cerute pentru realizarea comenzii utilizatorului, catre organizatia de certificare in cauza in conditiile de securitate si confidentialitate ale acesteia.

2. In cazul in care Adrana intentioneaza sa prelucreze datele cu caracter personal in scopuri de marketing si/sau publicitate, va cere in prealabil acordul expres al utilizatorului. Acordul va fi obtinut prin bifarea de catre utilizator a rubricii aferente prevazute in contractul de furnizare sau pe site inainte de salvarea datelor aferente contului de accces sau a comenzii in baze de date. In aceasta situatie nu se prelucreaza codul numeric personal. In cazul in care utilizatorul nu doreste sa i se prelucreze anumite date cu caracter personal sau nu mai doreste ca acestea sa fie prelucrate, acesta va debifa casuta aferenta din contul de pe site sau va trimite un email la adresa sales@datahouse.ro. Adrana garanteaza confidentialitatea informatiilor accesate si transmise pe site-ul datahouse.ro. Informatiile utilizatorului pot fi accesate de catre utilizatorul respectiv si de catre Adrana pe baza unui username si a unei parole care difera de la utilizator la utilizator. Parola de acces in contul de pe site-ul datahouse.ro poate fi schimbata de catre utilizator ori de cate ori acesta considera ca este necesar. Adrana a stabilit si foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub control. Persoanele care incredinteaza date personale care sa fie prelucrate de catre Adrana au dreptul sa fie informate, au dreptul sa ceara o confirmare de la cu privire la faptul ca datele sale personale sunt prelucrate sau nu, au dreptul sa intervina asupra propriilor date, au dreptul sa se opuna la prelucrarea datelor, au dreptul de a nu fi supuse asupra unei decizii individuale, au dreptul sa se adreseze autoritatii nationale competente si au dreptul sa se adreseze justitiei.